Skiferie 2015 kan bestilles med rabat nu

Skiferie 2015 kan bestilles med rabat nu

Skisæsonen 2013/14 er ved at være slut og mange rejsebureauer og skientusiaster kigger allerede nu med spænding frem mod 2014/2015.

Online: 02/05 2014

Flere bureauer har priserne klar og bestillingerne af vinterens højdepunkt er i gang.

Sneen er ikke smeltet for denne vinter, og enkelte steder er der fortsat gang i pisterne i indeværende sæson, men mange af Europas skisportsdestinationer og rejsebureauer er begyndt at kigge fremad mod den vinteren 2014/15. For nogle handler det dermed om at være ude i god tid, de populære hoteller, hytter og lejligheder lige ved liften bliver hurtigt booket. Og for skoler og større grupper er en tidlig booking vigtig for at få netop den skirejse der passer til netop deres behov.

Flere sne-erfaringer rigere efter et atypisk ”sneår”
I indeværende sæson var der destinationer, der slog alle rekorder i sne. ”Det hvide guld” væltede ned i månedsvis – eksempelvis havde Italien og Norge fantastiske sneforhold/mængder, gang på gang blev der meldt om nye snefald, og ofte i store mængder.

Andre steder var dækket af mindre sne. Uheldigvis måtte flere aflyse deres rejser, eksempelvis dem der havde planlagt ferie i tyske Harzen, og de sydsvenske destinationer der er meget udbredt til endagsrejser var også hårdt ramt. Det var heldigvis undtagelser til den generelle situation, som viser et billede af at de store investeringer i udbygning af snekanonanlæg, på en lang række destinationer, har betydet at snesikkerheden bliver større år for år.

Skiferie 2015 – til 2014 rejsens pris
Rejsebureauerne og skidestinationernes tidlige færd bliver forbrugernes gevinst. For udbyderne vil naturligvis gerne have mange bookinger så tidligt som muligt, det hjælper rejsebureauerne med at gøre deres indkøb bedre og planlægningen bliver lettere og mere effektiv end hvis alle skirejser skal sælges i perioden august - oktober.
Det smitter af på priserne, der er mulighed for at finde gode tilbud og rabatter ved tidlig bestilling, så udover at kunne glæde sig endnu længere til skiferien, det variere hvor længe rabatterne strækker sig over, nogle tilbyder i skiferie i 2015 til gammel pris frem til maj, andre ind i juni og juli. Enkelte bureauer giver ydermere mulighed for at man frit kan afbestille en tidligt bestilt 2015-skiferie helt frem til oktober måned.

Forventet rift og de populære steder
Selv om snefaldet har været svingende landene imellem i denne sæson, så vil næste sæson formentlig også byde på flaskehalse og målrettet efterspørgsel.
Der vil utvivlsomt være stort ’run’ på skolernes ferie i uge 7 i 2015 (lørdag 7/2 2015 - lørdag 14/2 2015). Og særligt dansker-destinationer som Wagrain og Trysil vil igen i år som det næsten altid er tilfældet være eftertragtede. På www.skisport.dk/skirejser/ kan du efterhånden som rejsebureauerne er klar med deres udbud af skiferier i den kommende vinter, finde dem her på Skisport.dk


Skiferie 2015 kan bestilles med rabat nu - Billede 1721

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen