Skiferie uge 8, 9 eller 10 – her et par last minute tips

Skiferie uge 8, 9 eller 10 – her et par last minute tips

Årets dyreste uge er godt i gang, så nu går vi lysere tider i møde, særligt hvis du overvejer endnu en skitur, eller blot ikke har fået bestilt endnu.

Selvom uge 8 betyder vinterferie i nogle dele af landet, så er presset ikke helt så stort som på uge 7, så hvis du overvejer en smuttur eller en ekstra skiferie, så er her et par tips.

Uge 8, den prisstærke rejseform er en busrejse, eksempelvis:  Hemsedal fra 1.249,-

Westendorf fra 4.649,- inkl. liftkort 

Val Thorens fra 4.599,- inkl. liftkort

Passo Tonale fra 4.095,- inkl. liftkort

Vil du til Sverige, så skal du hoppe i egen bil, men så er der også mange spændende muligheder, du kan få en miniskiferie for under 500,- pr. person (uden liftkort, skal dog siges). 

Flyrejserne i uge 8 ligger pt. fra omkring 4.500,- og op for en uge. Der er stadig pladser fra både Aalborg, Billund og København.

Opgrader din kør-selv til en flyrejse

Har du bestilt ophold i Østrig, så bemærk at flere rejsebureauer har flysæder i overskud, de koster i skrivende stund fra 1.997,- for en returbillet, tidligere på vinteren faldt prisen op mod afgang til 1.000,-/person, hvor længe tør du vente – tusind kroner for at slippe for 3.000 km. autobahn er billigt, særligt hvis ikke du har mere end 2 personer i bilen.

Uge 9 og 10 – masser af plads

Er du fleksibel så byder uge 9 og 10 på masser af muligheder. I skrivende stund findes der mere end 8.000 ledige rejsemuligheder i uge 9 og mere end 20.000 skirejser i uge 10.


Her dugfriske billeder fra Fieberbrunn i Østrig, uge 7 er kanon og det bliver de næste uger også:



Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen