Nyhed i SkiShoppen: Ski fra Nordica og Blizzard

Nyhed i SkiShoppen: Ski fra Nordica og Blizzard

Salget af ski er eksploderet de sidste par år, først var det et par vintre med mulighed for at komme ud og løbe langrend i Danmark der satte skub i salget af langrendsski, og sidste vinter var det

Online: 29/08 2014

I SkiShoppen følges denne udvikling med spænding, og vi er glade for til den kommende vinter at have ski fra Blizzard og Nordica på hylderne. Det har været et ønske i flere år at få flere mærker på hylderne, og det nye samarbejde betyder mange flere ski på hylderne. De første ski ankom onsdag til vores lager, og de begynder nu så småt at dukke op på hjemmesiden, i første omgang er der tale om sidste års modeller – så for de hurtige er der mulighed for at gøre et røverkøb og få et par rigtig billige ski til den kommende vinter.

Personlig rådgivning og vejledning

Begreber som torsionsstivhed, suspension system, intelligence og powerrail kan gøre det hele til sort snak, og til en uoverskuelig opgave at finde den rette ski til sig selv. Fortvivl ikke, vi er klar med råd og vejledning, brug eksempelvis skivalgshjælperen, den giver dig en lynhurtig anbefaling af ski ud fra din personlige data og beskrivelsen af dit skiløb.

Nyhederne indbefatter også junior- og børneski

Der er mange meninger om hvorvidt det kan betale sig at købe ski til de små poder. Det er naturligvis helt individuelt om det kan betale sig, men er man på mere end én skitur årligt eller er der flere børn i familien, der kan arve skiene efter større søskende, så kan det ofte godt betale sig. Når sidste barn er vokset fra skiene, kan de evt. sælges i brugtmarkedet her på siderne, det er gratis at benytte.


Nyhed i SkiShoppen: Ski fra Nordica og Blizzard - Billede 1777
Nyhed i SkiShoppen: Ski fra Nordica og Blizzard - Billede 1778

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen