Højmark Rejser stiller skiene

Højmark Rejser stiller skiene

Efter to årtier som nationens førende, når det kommer til at sende danskerne på skiferier, skifter Højmark Rejser nu ski og stave ud med solsenge og aktiv ferie ved høje varmegrader.

Og det er ikke fordi, det går ned ad bakke for selskabet – tværtimod. Som noget helt nyt forvandles sande skiparadis nu til mekkaer for den oplevelses-hungrende familie. Nu er det ikke længere sommer – og uden for sæsonen. 

Sol, sommer og sne

Vi befinder os på skisportens første klasse med beliggenheder og faciliteter, som danskere hvert år i tusindetal valfarter ned for at opleve – på ski vel at mærke. Højmark Rejser ejer som det eneste rejsebureau herhjemme sine egne hoteller i områderne Wagrain og Schladming, og som noget helt nyt holder de åbent året rundt – inklusive det helt nye tiltag med aktive sommerrejser.

Det var sommer og uden for sæsonen

Ordene stammer fra den ærkejyske trubadur, Johnny Madsen, og sådan var det også engang – men nu er sommer og sæson én og samme ting. Det er nok de færreste, som forbinder skiområder og Østrig generelt med konceptet, syd, sol og sommer, men destinationen er en sand sommerperle, lyder det fra Højmark Rejser. ”Østrig overrasker alle, og vi er meget stolte over endeligt at kunne formidle dét Østrig, som vi før i tiden bare havde for os selv uden for skisæsonerne. Vores nye aktive sommerrejser kan bruges til at hoppe i vandrestøvlerne og ikke mindst på cyklerne, som familie eller gruppe og få fede naturoplevelser sammen. Samtidigt kan det nemt kombineres med ren afslapning og solbadning ved de mere end 300 gletsjersøer i området”, siger Jesper Merrild, marketingansvarlig i Højmark Rejser.

Alle fluer med ét smæk

De fleste kender nok de klassiske udfordringer på en familieferie. Jovist, det er skønt at være af sted, men alle vil sjældent det samme. Uden at tildele roller her, så kunne man forestille sig en stor teenageknægt med et sommersløvsind, som hellere lå ved søen og stegte i solen med mobilen i hånden, mens store- eller lillesøsteren i fuld udstyr trodser de livsforagtende bjerge på downhill mountainbike? Og måske moderen gerne ville nyde områdets udbud af eksklusiv wellness efter en aktiv formiddag med familiens yngste på de mange legepladser? ”I virkeligheden er sommer i disse områder om muligt et endnu bedre svar på en alsidig, moderne families behov, end skiferierne er. Mulighederne giver svar på et væld af interesser, behov og aktivitetsniveauer”, siger Jesper Merrild.


ALT inkluderet

Som en ægte sommerrejse, så er Højmarks nye sommerrejser til Grafenberg Resort og Hotel Kirchboden i Wagrain og Hotel Planai i Schladming alle All Inclusive-ophold. Og det gælder ikke kun i den klassiske definition. Inkluderet er nemlig også en fælles oplevelse for hele familien – i en ramme, som slår det meste. ”Områderne i sig selv er spektakulære”, siger Jesper Merrild og fortsætter: ”At kunne opleve uberørt terræn og udsigt over bjerge og søer – og så samtidig have muligheden for både gletsjerski, mountainbike, badning og sol er unikt. Og skulle man længes efter kontakt til store pulserende byer, så er man kun et stenkast væk fra Salzburgs caféliv”.

Mountainbike Camp med Europas bedste

Som noget helt særligt, har Højmark valgt at satse stort på mountainbiking. Et oplagt valg landskaberne taget i betragtning. Men det handler ikke kun om at tilbyde adgang til pister uden sne. ”Vi er stolte over at have lavet en aftale med danske Mads Weidemann, Europamester i Downhill MTB. Hvis man kører mountainbike i Danmark, så er dét her en oplevelse for livet. I samarbejde med Mads tilbyder vi nemlig træningsferier og camps, hvor man kan udvikle sig som rytter og køre i områder, man normalt kun kan drømme om – og det gælder uanset hvilket niveau, man er på. Mads vil kunne udfordre alle og enhver. Det er oplagt for MTB klubber, venneflokken og vores Kun For Kvinder Camp, er selvfølgelig oplagt for alle aktive piger”, slutter Jesper Merrild.


Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen