Forårs og sommernyheder i SkiShoppen

Forårs og sommernyheder i SkiShoppen

Højsæsonen på vort lager er januar måned, men også i sommertiden er der travlt med ekspedition af ordrer fra SkiShoppen, hvor sortimentet løbende udvides så det passer til vind og vejr.

Online: 14/05 2014

De sidste par ugers vejr har sendt blandt andet regnslag til rygsække og regntøj på hylderne. Nyheder som vi ikke tidligere har forhandlet her på siderne, men som passer godt ind i det nuværende sortiment. Særligt regnslag til rygsække er populære hos de mange der bruger en rygsæk til skole og arbejde, i en tid hvor det ikke udelukkende er kladdehæfter og madkasser, men ofte dyre computer der er i rygsækken er en ordentlig beskyttelse for snavs og vand vigtig.

Flere størrelse Tight rygsække


Sortimentet er ligeledes udvidet med Haglöfs Tight rygsække i flere størrelser. Særligt børnerygsækken Tight XS er populær til de mindste, og vi oplever den oftere og oftere brugt, som en god gave til eksempelvis barnets dåb.

Løbende nye solbriller fra Oakley


Der kommer løbende nye solbriller på hylderne, Oakley modellerne er populære og der findes i skrivende stund mere end 30 modeller at vælge i mellem, alle findes på lager i Danmark og leveres fra dag til dag med gratis levering.


Forårs og sommernyheder i SkiShoppen - Billede 1724

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen