Den perfekte skiferie for børnefamilien

Den perfekte skiferie for børnefamilien

Westendorf
I midten af Tyrols bankende, snehvide hjerte, ligger den lille by Westendorf. Som så mange andre østrigske landsbyer har Westendorf udviklet sig fra at være et primitivt landbrugssamfund til at være et moderne skisportsområde. Westendorf er dog ikke som alle de andre. For byen, der i 1998 blev kåret som Europas smukkest, blomstrende by, har nemlig to øve- og børnebakker, der ender i centrum af byen. Dette gør området ideelt for børnefamilien.

Tryghed, nærvær og god undervisning
På midten af Pfarrgasse, der løber op i midten af de to øvebakker, ligger Haus Sonnwend. Fra det charmerende pensionat er det muligt at hoppe direkte i skiene på Schischule Tops øvebakke. Skiskolen ansætter hver vinter en række dygtige danske skiinstruktører, der, med et smil i øjnene, sørger for, at den næste generation af danske skiløbere bliver trygge og glade på pisterne. Blot 10 meter fra Sonnwends solrige altaner ligger Schischule Tops træklift, som transporterer store og små skientusiaster videre op i SkiWelt Wilder Kaisers eventyrlige sneparadis.
Familien Krall, der driver Haus Sonnwend, formår altid at sætte et smil på læben på selv den mest isfrosne, lille gæst. Her er det trygt, overskueligt og hjertevarmt.
Pensionatet tilbyder både lejligheder og dobbeltværelser med udsigt til pisterne og de smukke bjerge.
Lejlighederne varierer i størrelse med plads til alt fra 4-6 personer.
Alt dette medvirker til, at Haus Sonnwend i Westendorf er det perfekte udgangspunkt for børnefamilien, der ønsker tryghed og masser af smil på skiferien.
Læs meget mere om Haus Sonnwend på vores hjemmeside: www.triptour.dk

Priser kan du ligeledes finde her på Skisport.dk.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen