Wagrain eller Flachau, hvad skal vi vælge??

Pernille 19/05 2016 13:24

I 2017 skal jeg på ski med min datter på 6 (hendes første gang) og jeg går lidt og overvejer om vi skal vælge at bo i Wagrain eller Flachau. Har boet flere gange i Wagrain, både i byen og Kirchboden, men ikke i Flachau. Vi skal have en pakkerejse med det hele da jeg er alene af sted, så det skal være så nemt som muligt - nogle gode erfaringer, gode råd??

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Hyst 22/05 2016 23:25

Sv: Wagrain eller Flachau, hvad skal vi vælge??

Jeg ville vælge Wagrain, hvis valget skulle være mellem det to steder. Den udendørs pool i Wasserwelt kan være interessant for et barn, og et besøg i kirken med dens historie er også interessant. Vi kom der der vi havde små børn, selv om det er et udpræget danskersted.
Skiskolen er jo nærmet dansk i skoleferien.
Med forbindelsesliften er der også nem adgang til de nemme pister ned til Flachau for en begynder.
Pakkerejser til Wagrain findes i udstrakt grad, hvis det på grund af skolegang er uge 7 eller 8 er det godt at være tidlig ude.
Om mulig prøv et hotel med halvpension - det er nem og kan evt. give din datter en god oplevelse.
Bo tæt på liften enten - og tæt på skiskolen. Og send hende på skiskole.

Claus Peter Nielsen 23/05 2016 14:36

Sv: Wagrain eller Flachau, hvad skal vi vælge??

Jeg har været rigtig mange gange i Wagrain med børn og begyndere og der findes vel ikke bedre begyndersted for danske børn. Som omtalt af andre er skiskolen nærmest dansk i de store danskeruger og der er rigtig mange danskere på pisterne. Det giver tryghed for børnene.
Byen er samtidig hyggelig og intim og alle er hjælpsomme og positive overfor danskere.
Wasserwelt er et plus på en skimæssig dårlig dag.
Det er en rigtig god ide at vælge et hotel med ½-pension når man er alene af sted. Spisning sammen med de øvrige gæster giver muligheder for at aftale følgeskab med andre og børnene finder kammerater blandt de øvrige. Så kan de voksne også få mulighed for lidt voksensnak.
Vi prøvede at bo i Flachau sidste år. Det var OK, skiområdet er jo det samme, men vi skal tilbage til Wagrain i år - turen er booket.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen