Uffe Pedersen 09/10 2015 11:26

Sidst, jeg læste noget om Trierski, var et lille indlæg i en silkeborgavis , og man fik det indtryk, at det kun var et spørgsmål om kort tid, så var Trierski på banen igen, men p.t. ingen info desangående.. Har rejst meget med Trier og ville være ked af det, hvis det er en konkurs, som er undervejs!!!!! Er der nogen, der ved noget mere ??? Havde faktisk planlagt at rejse med Trierski til Les Coches, da de er det eneste bureau, som har busrejse til denne destination, men måske skulle man kigge efter en ny destination og et nyt bureau???? Uffe P

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Claus Petersen 12/10 2015 10:10

Sv: Trierski

Hej Uffe,

Jeg har selv bestilt tur til Hintertux her i uge 46, så jeg håber da også at det lykkes for dem.

Har snakket med dem nogle gange i telefonen, deres problem ligger i at de ikke har haft så gode år de sidste to år, derfor har rejsegarantifonden krævet at de skal betale mere, det har de i trierski ikke syntes at være fair, og har åbenbart svært ved at skaffe den kapital der skal til.
De har dog sagt at de selv er forpligtet til at holde turen i uge 46, da der er mere end 100 personer tilmeldt, så det håber jeg da på...
Og håber da også at de får skaffet den kapital der skal til for at de kan fortsætte.

Claus

Jørgen 20/10 2015 10:26

Sv: Trierski

Har desværre hørt fra pålidelige kilder at de er gået i betalingsstandsning.. Men håber på der sker et mirakel så det kan køre videre..

Rasmus Hornskrog-petersen 20/10 2015 19:42

Sv: Trierski

ja det er noget møg

Jakob Nielsen 22/10 2015 09:56

Sv: Trierski

Tjek trierski.dk lige nu. Selskabet er sat under konkursbehandling og der står hvad i kan gøre, hvis i har bestilt og betalt rejser. Ærgerligt for et godt selskab!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen