Sölden vs. Ischgl

Hr. Jensen 21/10 2016 17:52

Hej!
Vi har været i Ischgl flere gange - og er meget glade for stedet - men synes nu, at vi vil prøve Sölden. Hvilke fordele og hvilke ulemper?
Vi har en som ikke står på ski, så der skulle gerne være lidt by man kan gå rundt i.

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Jool 24/10 2016 09:20

Sv: Sölden vs. Ischgl

Soelden er en langstrakt by som gennemskæres af en flod, den side af byen som befinder sig på pistesiden er butiksområdet, her er der modebutikker, skibutikker, fødevarebutikker og "vandhuller".
Skinner solen en dag, så skal obergurgel besøges et mondænt skiområde inde i bunden af dalen, her er der også mange butikke, samt caféer i bedste wienerstil, den flotteste måde at komme til obergurgl på er med skibussen den tager ca. 1/2 time, tager man skibussen til Hubben (den modsatte vej ca 15min) så kan man gå af en skovvej til toppen af en lille bjerg gennem en skulpturpark noget af vejen her er der en restaurant, turen tager ca. 1 time, fornuftig fodtøj anbefales
jool

Søren 24/10 2016 09:47

Sv: Sölden vs. Ischgl

Hej Jensen
Jeg har været flere steder begge gange.. Må sige at Ischgl nok er favoritten, dels pga et væsentligt større ski område og så afterski er lige et niveau over end i Sölden. Ligeledes kø ved lifterne går hurtigere i Ischgl. Men lidt højere prisniveau i Ischgl.
Men Sölden er charmerende, gode pister og sne-sikkert pga højden (og gletscher området, som er fantastisk på en solskinsdag - ikke når det blæser)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen