Skirejsebureauer

Tobias Bak Nielsen 26/11 2014 15:17

Hej kære brugere på skisport

Jeg har i samarbejde med min gruppe lavet et spørgeskema som omhandler den danske skirejse branche med udgangspunkt i rejsebureauet Thinggaard Rejser. Hvis I vil bruge 2 minutter på at udfylde det vil jeg være meget taknemmelig.

https://da.surveymonkey.com/s/YSZP7G8

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Asbjørn Nissen 26/11 2014 19:56

Sv: Skirejsebureauer

I får slag af jeres censor/lærer. Det er nok lige vel meget at skrive 30+ Har jeres bedsteforældre og forældre samme ferie købe mønster og køber de samme produkter? Jeg er ca. 30 og de fleste af mine venner tænker familie venligt og lign. Mine forældre er 60 og tænker comfort gerne mest muligt wellness og hvis ikke børnebørnene ikke er med helst ingen børn på hotellet.

Hyst 27/11 2014 10:47

Sv: Skirejsebureauer

Når vi nu taler om rejsebureauer må jeg tilføje, at der er noget af en jungle:

Ingen cvr. nr. er angivet nogen steder (så man aner ikke hjem man indgår aftale med), ejerskaber er ofte uklar, forskellige navne bruges af samme juridiske enhed. Krydsejerskab med transportselskaber.

Da jeg ringede og spurgte ind til hvem der skulle betales til, blev jeg oplyst om et ganske andet navn en gang.


Det kunne være lidt mere gennemsigtig, særlig når man køber rejser der ikke er dækket af rejsegarantifonden (hvis selskabet alså betaler sig medlemskab).

Så kære rejseselskaber: angiv som det mindste jeres cvr.nr. (nogle gør det i "det med småt"), og oplys om jeres "nærstående" partere.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen