Skiferie hen over julen

Finn Bech 01/09 2014 20:10

Hej alle sammen.

Vi er en familie, som overvejer, at tage afsted på skiferie hen over julen. Men vi er tog en smule usikker på hvor der er gode sneforhold hen over julen. Vi er alle sammen garvede skiløbere, og vil gerne have min. 200 km pister at boltre os på. Vi vil helst til Italien, Østrig eller Schweiz og helst ikke et område, hvor pisterne ikke allerede er opkørt kl. 13.

Hilsen den fortvivlede familie.

Kommentarer:
Der er i alt 5 svar i denne forumtråd.

Peat 01/09 2014 23:53

Sv: Skiferie hen over julen

Se link!

Jeg ved at det ikke er på nogle af de destinationer du har som præferencer,
Men nogle gange skal man ud af komfortzonen ( helst så tit som muligt ) ...
Men avoriaz er en fed by også under julen og så er den bilfri... Kun kaner trukket af heste :)
600km pister med en helt del der ikke er opkørt kl. 13...

Prøv det, prøv det! ... Vores ferie var der sidste år under julen... Det var absolut en af, hvis ikke DEN bedste
Sneferie i min tid... :)

God fornøjelse :D

Peat

Peat 01/09 2014 23:53

Sv: Skiferie hen over julen

http://www.skisport.dk/forum/jul-i-avoriaz/

Jool 02/09 2014 13:49

Sv: Skiferie hen over julen

Ski og juleferie sydpå kan give rigtig megen glæde men også megen fortvivlelse, de gode steder og meget snesikker steder slut december er booket ud for længe siden, jeg og konen har i mange år tilbragt jul og nytår i Sølden hvor skiløbet går fra 2100 op til 31oo m der så kan suppleres med gurgl et par gange i løbet af perioden, den dag vi rejser hjem bestiller vi til samme periode næste år og det gør næsten alle de andre gæster også, der er rift om de gode og snesikre steder i jul og nytår og hvor prisen samtidig er betalbar. for et par år siden brød vi denne tradition, og tog til livigno da sønner skulle med på vores regning, her var der nemlig gratis liftkort til og med den 23 dec så vi skulle kun betale for 2 dage, vi boede i en lejlighed der også var billig, da den rigtige turist sæsson først startede den 27 dec, her løber du i i ca 2000 meter og op til ca 3000 m sneen var fin pister var af mellem kvalitet, men vi fik rigtig meget for pengene, og det er vel det som det drejer sig omkring når vi er flere der skal afsted betalt af en pung. alt skiløb under 2000 m i julen og nytår kan ende med grønne marker og kør

Inger 02/09 2014 14:28

Sv: Skiferie hen over julen

Hej,

Avoriaz er del af Portes du Soleil med 650 km pister fordelt på 12 forbundne skistationer i Frankrig og Schweiz. Avoriaz selv er blandt de højest-liggende, og jeg har aldrig (vores familie er kommet der gennem knap 40 år) hørt om, at der ikke var sne til jul.

Avoriaz blev kåret som “Best Family Resort“ i 2013 ved World Snow Awards i London, og samtidig har Avoriaz et bredt udvalg af sorte og røde pister, herunder Alpernes - og en af verdens - stejleste og mest berygtede sorte piste (”Pas de Chavanette” – bedre kendt som ”Muren”).

Avoriaz er en bil-fri station, så der ingen biler.

Der i 2013 åbnet en ny, hurtig 3S svævebane fra Prodains/Morzine (Prodains Express), der kører non-stop fra 7-21 hver dag (og senere i weekenden), så man kan være fremme 2 timer inden for ankomst med til i Geneve, samt Aquariaz, et kæmpe indendørs badeland på 2400m2 med rutchebane og udendørs jacuzzi.

Der er desuden mange flotte aktiviteter for børn til jul med bl.a. flyvende oplyste lanterne, is-skulpturer, shows på skøjtebanen, lyd og lys-shows. A

Se http://www.avoriaz.com/en/events/dreaming-white-christmas

Du kan søge boliger på www.homeaway.dk eller de franske versioner www.homelidays.com eller www.abritel.fr. Eller på www.booking.com.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Mvh,
Inger

Lina Selander 02/09 2014 14:54

Sv: Skiferie hen over julen

Ta till Bad Gastein med din familj! I Ski amade kortet ingår 25 stycker skidorter och över 760 km åkning.
Dessutom anordnas det många mysiga aktiviteter både för barn och vuxna just under julen. Vill man inte åka till Bad Gastein, finns grannbyn Bad Hofgastein och Dorfgastein. Billiga lägenheter om man söker det.

Dessutom kurbaden Alpenthermen och felsenthermen brukar vara riktigt populära för familjer!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen