Skiferie for unge i juleferien.

Anton Jensen 29/08 2016 21:13

hej alle ski entuchaster. Vi er en gruppe på 10-12 unge mennesker på 18/19 år som har tænkt os at tage afsted til enten St.Anton - Saalbach eller ischgl. Vi tager derned for at få en hygge tur med ski, men også at feste til noget fedt afterski.

Vores spørgsmål er følgende:
Vi har ikke være de 3 forskellige steder før. Er der fest og farver dernede mellem jul og nytår, eller er det først vinterferien der er gang i den? Har de åbent i de forskellige afterski barer mellem jul og nytår? vi tænker at tage afsted noget alla 26/12-2/01 :)

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Brian Lund 30/08 2016 00:07

Sv: Skiferie for unge i juleferien.

St Anton er den destination alle andre ser op til hvad angår afterski! ;)

Jeg var der hen over nytår forrige år og der var i hvert fald også gang i den i dagene op til nytårsaften. Tag på Moserwirt som det sidste inden i kører de sidste 200m ned til byen om eftermiddagen, så skal i få afterski og stemning for alle pengene!

Bonusinfo; de har netop bygget nogen nye lifter som åbner i år, så området i St. Anton nu er forbundet direkte med Lech-Zürs-Warth-Schröken og har over 300km pister og dermed blevet Østrig største sammenhængende område.

Julie Rindom 03/09 2016 21:25

Sv: Skiferie for unge i juleferien.

Ischgl er fantastisk når man både vil have lækkert skiløb, men også godt kan lide afterski/bytur! Et relativt dyrt område, dog kan det anbefales at bo i de nærliggende byer Kappl, Galtür, Mathon. Der kræver så en taxi efter kl.19, hvis man er i byen. MEN helt sikkert det område jeg vil foretrække. :-D

Jan Spile 04/09 2016 18:24

Sv: Skiferie for unge i juleferien.

Der er stor forskel på at være i St Anton over jul og over nytår. Over julen (dagene før og lige efter jul) er stille og rolige, med ikke så mange mennesker og god plads på pisterne. Det store ryk ind kommer i dagene op til nytår, hvor der begynder at komme fuld fart på byen. Husk at bestille bord hvis i har tænkt jer at gå ud at spise nytårs aften.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen