ski til 13årig pige

Kjel 17/09 2014 09:10

Hej
Skal lige høre om hvilken type ski, til en dygtig 13årig pige. En dame ski eller en børne ski.
Hun har gået i den Franske ski skole de sidste 4 år, hvis det siger noget om hendes kunnen. Skal tage sølvnål næste gang. ski længden ca 135cm +/-, hvis de er samme måde man vurdere børn og unges længder som voksne. (mellem hage og næse)

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Hyst 17/09 2014 12:00

Sv: ski til 13årig pige

Jeg ville nu anbefale at leje i hendes alder, hun og hendes fødder vokser jo stadig, men hvis det skulle være ville jeg lægge mere vægt på et par støvler.
Typer af ski er i dag tilpasset terræn, færdigheder og type af skiløb m.m, så det er der nok andre der er klogere til.

Jool 24/09 2014 17:55

Sv: ski til 13årig pige

Hej Propel
Et godt råd til den problemstilling som du skitser, vil holde de fleste tilbage, grundet problemstillingens "kerne" som er køb af ski og udstyr til børn, heri ligger der for de fleste 2 problematikker penge og fornuft, vi som har børn ved at disse 2 begreber ofte skaber konflikter i familien, jeg personlig køber kun nyt udstyr både når det drejer sig om tøj men også gear når det er slidt op eller jeg har sat fokus på noget specielt i mit skiløb.
Når jeg kikker på den tøj og udstyrindustri som henvender sig til skifolket og deres prispolitik samt kollektions skift hver sæson, så frygter jeg at den glæde som skal være det bærende i at løbe på ski forsvinder i et udstyrsræs/moderæs.
og så vil jeg tilslutte mig hystès råd, samt spørge på den franske skiskole hvilken ski de syntes din datter skal løbe på i denne "uge"

Hr. Andreas Reenberg Bothmann 26/09 2014 12:59

Sv: ski til 13årig pige

Hej Propel,

Ved ikke hvor din datter kører, men er det lidt over det hele, kunne disse måske være et bud (fantastiske all-mountain ski:-)

Købte dem selv til min datter sidste år. Har et par gange købt K2 børneski nu, og de funger bare - umiddelbart både stabile og drejevenlige:-)
Har pt. bedre erfaring med K2 børneski, kontra f.eks. Salomon og Rossignol.
Og jo, økonomien i at købe børneski/støvler, kan jo være lidt båbå (er det dog langtfra altid:-), men ellers har flere skibutikker, f.eks. Ski-Fritid i Valby, den mulighed (har jeg hørt), at man når først man har købt et sæt støvler/ski hos dem, kan komme sæsonen efter og få dem byttet til en +- tilsvarende brugt ski/støvle.

Bedste hilsener - og go' weekend
Andreas

Andreas Rb 26/09 2014 13:02

Sv: ski til 13årig pige

.....+- tilsvarende brugt ski/støvle i en større størrelse:-)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen