Rejseforum - Rejsekammerater - Debat: Uge 10 til Alperne - vi mangler en M/K til skiferien, eller en gruppe at koble sig på...

René Martens 25/01 2015 14:20

Vi er 3 ungdommelige skiløbere midt i 30érne, som søgerne en 4.-mand M/K. Vores normale 4.-mand har valgt at blive hjemme hos sin nyfødte datter og hans kone – det gør, at vi har en plads i overskud i bilen og evt. også en plads i lejligheden hvis vi ”klikker” sammen.

Men før vi uddyber hvad vi søger, så får du her lidt info om os:
Michael er en gut på 34 år, som mest af alt er kendt for, at vinde alle konkurrencer han stiller op til, hans evne til at posere ens på alle billeder, hans gode køreegenskaber i bil og på ski, samt hans trang til gode røde bøffer. Til dagligt er Michael selvstændig – han er tømremester og en fandens god en af slagsen! Michael er ham der ikke kan lade være med at køre ind mellem træerne, op over alle hoppene og de fleste gange kommer han godt ud af det. Michael bor i Hårlev sammen med sin kæreste Katja, som ikke er fan af skiløb – så hun bliver hjemme i uge 10.

Nadia er en dejlig pige på 35 år. Nadia er kendt for hendes gode humør, hendes talegaver og hendes manglende evner til at køre bil (derfor fører hun heller ikke bilen på vej mod Alperne). Til daglig er Nadia selvstændig – hun ejer en lingeributik i Næstved, hvor hun også bor. Nadia står godt på ski, og drengene skal stå tidligt op for at følge med. Nadia er kæreste med René på 36 som du kan læse mere om herunder.

René er en fyr på 36 år. René er kendt for sin evne til at pådrage sig urimeligt hårde tømmermænd, hans gennemtrængende grin og hans behov for god mad hver dag ofte betyder, at alle restauranter på destinationen ofte er researchet på forhånd. Til dagligt er René HR Business Partner hos Netto – og lad det være sagt allerede nu – han kan ikke skaffe lige den vare, som du altid mangler når du handler i Netto :-). Nadia introducerede René til skiløb for ca. 15 år siden, så erfaringen mangler ikke – det gør formen dog til tider :-)

Lidt om vores planer:
Uge 10 bliver ugen hvor vi drager mod Alperne. Vi har ikke booket noget endnu, da vi i år vil prøve, at købe en afbudsrejse – dermed er destinationen heller ikke fastlagt! Vi kommer til at booke gennem et rejseselskab, da vi gerne vil nyde godt af de sociale aktiviteter, så som pistevisning, afterski mv.

Vi forventer at kører mod Alperne fredag den 27. februar om aftenen, så vi lander lørdag morgen klar til at stå på ski. Normalt vender vi snuden mod Danmark igen fredag aften – altså den 6. februar. Vi kører begge veje uden overnatning, men skiftes naturligvis til at køre og sove (dog ikke Nadia)
Vi sætter pris på at bo centralt i forhold til lift, pist og centrum – det koster nogle gange lidt mere. Vi forventer en pris på omkring 4500 for lejlighed/værelse og liftkort + 700 i brændstof og færgebillet. Det bliver formenligt lidt billigere, når vi nu går efter en afbudsrejse.

Hvem er du?:
Du er formenligt mellem 30 og 40, og om du er mand eller kvinde er ikke afgørende, bare du er omgængelig, nysgerrig og åbensindet i forhold til, at tilbringe en uge sammen med os :-)
Når det så er sagt, så er det ikke et krav, at vi klistre op og ned af hinanden hele tiden, men de 11-13 timer i bilen hver vej, kommer vi ikke uden om.

NB! Vi er også åbne for at koble os på en gruppe, der skal på ski i alperne i uge 10.

Vi glæder os til at høre fra dig 

Kommentarer:
Der er i alt 0 svar i denne forumtråd.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen