Østrig i uge 11

Jens Rasmussen 21/02 2017 07:56

vi er en 4-5 voksne som er ved at planlægge en tur til uge 11
vi vil helst Østrig og har bl.a. set på St Anton, men de priser der dukker op på hoteller med 1/2 pension er vandvittige.
Er der nogen som har et tip til en pension/et hotel udenfor St Anton hvor skibussen stopper udenfor døren og kører direkte fra hotel og ind til liften?
Alternativt hvis der er andre gode forslag så vil vi da gerne høre?
(Vi vil have hotel/pension med morgenmad eller 1/2 pension) Vi har prøvet Ischgl & Sölden flere gange, så nu vil vi prøve noget nyt og gerne i Tirol hvor man kan flyve til i uge 11. (Serfaus er også svinedyrt)
Håber at der er nogen som har nogle guldkorn de vil dele? :-)

Kommentarer:
Der er i alt 5 svar i denne forumtråd.

Brian Lund 21/02 2017 10:47

Sv: Østrig i uge 11

Og du har selvfølgelig prøvet søgefunktionen direkte på deres hjemmeside?
http://www.stantonamarlberg.com/de
Ok, så skal du selv finde fly og transfer, men det kan da nok også lade sig gøre.

Ellers kan du prøve at se om du kan finde en pakkerejse ved hjælp af søgefunktionen her på siden, i topen klikker du ind under "Skirejser", men du er nok lidt (meget) sent ude, så må man altså nøjes med hvad man kan få nogen gange! ;)

Alternativer i samme område som St. Anton kunne være St. Christoph, Stuben, Lech, Zürs, Warth eller Schröcken - ok de ligger rent teknisk ikke i Tyrol men i Vorarlberg, men skiområdet hænger altså sammen mellem alle byerne på tværs af regionsgrænsen. Da vi var i St. Anton boede vi i Pettneu, det var noget billigere og vi havde skibussen lige for døren, til gengæld var der ingen halvpension da vi boede i en lejlighed. Men det kunne også være et bud hvis i kan finde noget andet der.

Alternativer i Tyrol kunne være Zillertal (evt. Zell eller Mayrhofen), det er generelt en billig destination men med fine skiområder og fælles liftkort samt et godt skibus netværk. Som bonus har du gletsjeren i Hintertux som absolut er et besøg værd.

SkiWelt kunne også være en mulighed, det er et rigtigt fint område som også generelt er billigt. Området ligger dog generelt ikke så højt, så der er risiko for tøvejr, men de har vist rigeligt sne til at stort set alt er åbent endnu i uge 11. Der er masser af byer at vælge imellem, Going, Elmau, Scheffau, Söll, Itter, Hopfgarten, Westendorf eller Brixen. Vi boede på "Jausenstation Grünholz" i uge 3 (google dem), direkte på pisten! De reklamerer godt nok ikke med halvpension, men det kan være man kan aftale noget med dem, ellers er maden til gengæld billig. Du kan også få leveret en pose "brötchen" til døren hver morgen, pålæg og smør må du dog selv ud og finde.

Obergurgl kunne også være en mulighed, jeg har kun været der en dag da jeg var i Sölden men det er umiddelbart et fint område, men prismæssigt nok mindst lige så dyrt som Sölden.

Andre alternativer som jeg ikke har besøgt: Serfaus-Fiss-Ladis eller Kitzbühel.

Jens Rasmussen 21/02 2017 11:00

Sv: Østrig i uge 11

hej Brian - tak for input - du svarer på mange forespørgsler - gid vi alle var så flinke til at dele vores erfaringer som du er!!! :-)
Jeg har været inde og søge de forskellige "maskiner" for St Anton - Lech/Zürs er om muligt endnu værre rent prismæssigt - et sted kostede det 97000 for en uge, med 1/2 pension :-) :-) :-)
Pettneu vil jeg se nærmere på - tak.
Skiwelt kunne være en mulighed- hvis ellers kulden vare ved. Fantastisk område - men højden kan være et problem... Har prøvet Wagrain i uge med 25 grader - der blev ikke meget ski, selvom der var sne. (Zillertal kunne også være en løsning)
Transport og transfer er nemt at løse - det har vi styr på, men vi skal lige have fundet området og vi kan jo evt vente til et par dage inden med at bestille.
Vi har også kigget på området "mellem" Ischgl og Serfaus - så kan man tage skibus til begge områder i samme uge - det kunne også være spændende.

Jan Spile 21/02 2017 11:58

Sv: Østrig i uge 11

Halv pension i Arlbeg området er bare svine dyrt. Vi har dog en gang haft halv pension i området (bor ellers altid i lejlighed), som var til at betale, men der boede vi også ude i Flirch. Jeg har lige glemt hvad det hedder, men det var det største hotel i byen, og det var glimrende.

Henrik Nielsen 21/02 2017 13:31

Sv: Østrig i uge 11

hej

lige kommet hjem fra st.anton, vi boede her APP./PENSION° LANDHAUS GONDA 10min med skibus ved døren

Jan Spile 21/02 2017 13:50

Sv: Østrig i uge 11

Nu kan jeg huske at det hed hotel Basur, og ski bussen går lige ved hotellet.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen