Livigno gratis liftkort i ydersæson

Hanssc 23/04 2014 22:12

Jimmy skriver om gratis liftkort i en anden streng (vil ikke lige spørge i denne streng, da den vist er tiltænkt årets ferieoplevelser).

Kan Jimmy eller andre fortælle mere om betingelserne for det gratis liftkort? Hvornår er der defineret ydersæson?

mvh Hans

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Hanssc 23/04 2014 22:34

Sv: Livigno gratis liftkort i ydersæson

Tak!

Jool 24/04 2014 08:06

Sv: Livigno gratis liftkort i ydersæson

Hej

Det er korrekt at der de sidste år har været gratis liftkort i livigno i perioden op til jul, kortet har typisk været gyldig 1-2 dage før jul, man har så kunne købe de dage der manglede til normal pris hvis man har ønsket at blive julen over, Det skal dog bemærkes at der er visse forudsætninger for at kunne få et gratisliftkort, At den udlejer som man vælger at bo hos er med i ordningen, det fremgår af overnævnte link hvem der er med i ordningen, køber man en rejse hos et bureau vil de typisk tilbyde køb af liftkort hos dem til normalpris selv om ens blog er omfattet af ordningen.

jeg benyttede mig af ordningen for et par år siden, det var lækkert med et lift til en fornuftig pris, men i den forbindelse må jeg også gøre opmærksom på at piste præpareringen i den frie periode var af en lidt ringe kvalitet, langt fra hvad der er normal i livigno, det var der også andre i dette fora som kom med kommentarer i dette fora

jool

Jimmy 24/04 2014 15:27

Sv: Livigno gratis liftkort i ydersæson

Jeg var i Livigno i julen for 3-4 år siden og der gjaldt det gratis liftkort frem til 2.juledag så vidt jeg husker. Her i påsken var der også gratis liftkort, hvilket man skal være opmærksom på hvis man kører selv.

Til næste sæson er påsken og selve julen vis nok ikke med i ordningen?

Og ja, præpareringen var ikke god i julen og selv om påsken i år var perfekt og super duper var præpareringen kun nogenlunde.

Og ja det er kun de lejligheder og hoteller der er med i ordningen som har gratis liftkort, men det er heldigvis mange. Du skal købe 4 overnatninger på hotel eller 7 nætter i lejelighed.

Hilsen
Jimmy

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen