Længde på Armada ski?

Martin 04/09 2015 09:01

Hej Venner!

Jeg har fået mulighed for at købe en Armada AR7 park ski til en meget billig penge, men er i tvivl om hvor lang Jeg skal købe den?
Jeg er 184cm og vejer 76kg.
Normalt kører Jeg på en Armada TST 183cm, som jo er med rocker, og det fungerer super fint.
Jeg har aldrig kørt parks ski før, så har absolut ingen idé om, hvor lange de skal være? Men går ud fra, at det skal være en del kortere end mine TST?

På forhånd tak!
Mvh.Martin:)

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Claus Madsen 04/09 2015 09:21

Sv: Længde på Armada ski?

Hej Martin

Fedt med en AR7, en dejlig legeski, der også gør det fint på pisten.

Du kan finde utalige guides ved at google, "længde på ski". Dog afhænger længden også af hvad du ønsker at bruge modellen til. Skal du bare køre ren park eller skal den også kunne holde til fuld gas på pisterne. Samt vil du køre store kickers, pibe eller rails/boxe.

Nu mindre skien er, nu lettere vil du have ved at rotere på kickers, dog kan det også blive for kort, og din ski vil være relativ udstabil når du så giver den gas på pisten.

Jeg er 188, hvis jeg skulle have en PARK ski, så ville jeg gå med en omkring 179 cm. Har tidligere haft en allmountain ski i den størrelse også, som var fin stabil i høj fart også, samt på kickers, jeg var endda tilbøjelig til at sige, at jeg kunne ha' valgt en mindre model, hvis jeg skulle køre park. Men så mister man noget, hvis man kører og funjibber på pisten.

Men gør op med dig selv hvad slags du ønsker at køre. Skal det primært bruges til park, så (hvis jeg husker AR7 modellerne rigtigt) Så vælg 176 længden. Da 171 bliver for kort.

Jeg vil jeg altid anbefale dig at vælge den længste længde, når der er tale om twintip ski. Da skien bøjer op i begge ender, så den vil føles kortere end skiens reelle længde, fordi du pludselig ikke bruger hele skiens længde. Hvis du vælger 176 modellen, vil du også få en ski, som er fint stabil på kickers samt piste!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen