HVORNÅR skal man købe ski/snowboard udstyr?

Morten Lillelund 01/03 2015 12:47

Kan se at der efter højsæsonen ofte er tilbud på meget udstyr, f.eks. er der tilbud i mange butikker lige nu, hvor der er 30-70% på det meste. Vil gerne høre om folk ved hvor længe sådan noget varer? Varer det hele sommeren fordi de vil af med det? Tak på forhånd :)

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Brian Lund 02/03 2015 11:21

Sv: HVORNÅR skal man købe ski/snowboard udstyr?

Jeg var nede i den lokale surf og ski i weekenden fordi de havde tilbud på en masse ting (og endte med kun at købe løbesko! :D )

En af ekspedienterne sagde at "tilbuddet gælder kun til og med søndag, men da det er ved at være sidst på sæsonen vil man nok kunne få tingene til de samme priser lidt endnu"
Så sådan som jeg forstod ham kører de lidt videre med rabatterne, eller man kan forhandle sig til den samme rabat.

Jeg vil i øvrigt altid anbefale at forsøge at handle priserne ned, specielt hvis det er varer der ikke er nedsat, så kan man næsten altid få dem til at slå lidt af prisen!

I uge 5 kørte Salomon butikken i København i øvrigt med 40% rabat på alt, så man kan vist ikke helt regne med at rabatterne kommer på bestemte tidspunkter! ;)

Asbjørn Nissen 05/03 2015 12:17

Sv: HVORNÅR skal man købe ski/snowboard udstyr?

Med dit profilnavn skal du bare slå koldt vand i blodet og vente til du er på destinationen.
Hvis din plan er du skal være skibums så vent med, at købe. Når man er sæsonarbejder får man lov at prøve en masse ski i butikkerne og herudfra kan man så vælge den bedste ski til dit behov. Du får typisk også samtidigt en pæn rabat og kombineret med du har prøvekørt udstyret og derigennem undgår fejlkøb er det klart bedste mulighed.

Morten Lillelund 05/03 2015 14:33

Sv: HVORNÅR skal man købe ski/snowboard udstyr?

Tak for de fyldestgørende svar! :)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen