hvor bor man i Kleinwalsertal

Jool 27/11 2014 09:32

hej

så er den årlige familie udflugt blevet søsat, Kleinwalsertal blev et af ønskerne grundet den korte køretur, så nu skal vi bare finde et godt sted at bo til en rimelig pris, enten lejlighed med 2 soveværelser, stue og køkken eller halvpension, ikke for langt fra lifterne da der er et par stykker der skal på skiskole (jeg har altid sagt til mine sønner at de skal finde en kæreste der kan stå på ski, men de hører ikke efter typisk ungdommen ) er der nogle her der kan anbefale et godt sted, tip og gode råd modtages gerne

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Trine 02/12 2014 15:58

Sv: hvor bor man i Kleinwalsertal

Hej

Vi har i mange år besøgt Oberstdorf - den tyske del af Kleinwalsertal, hvor man stå på ski i samme område.

Der går både en lift op inde i byen til en mindre område, og lidt udenfor byen til et større område.

Jeg kan desværre ikke huske, hvad det hed, det sted vi boede.
Men stedet er godt:)

Anders 03/12 2014 07:15

Sv: hvor bor man i Kleinwalsertal

Hej,

Jeg var dernede for et par sæsoner siden. Jeg har ikke et tip på et særligt hotel, men derimod sted. Jeg vil helt klart vælge at bo i Riezlern. Denne by har den rette størrelse og den ligger efter min mening bedst i forhold til det samlede skiterræn.

Da vi skulle finde overnatning, kontaktede vi byens turistinformation via e-mail, og de var meget søde og hjælpsomme med at finde alternative overnatningsmuligheder. Derfor kan det anbefales at tage kontakt med dem.

God tur.

Jool 03/12 2014 14:27

Sv: hvor bor man i Kleinwalsertal

hej til jer begge 2

tak for jeres svar, jeg har kontaktet turistinformationen, som er kommet med nogle tilbagemeldinger, men kikker også lidt på oberdorf, Som jyde så kikker vi også lidt på prisen

Gl 09/12 2014 10:05

Sv: hvor bor man i Kleinwalsertal

Vi har været i Kleinwalsertal. Sidst boede vi på Ferienwohnungen Vier Jahreszeiten (v/Manfred. Man tror det er løgn, men du bor lige på pisten. Manfred har 2 huse ved siden af hinanden, parkering lige ved døren og forskellige størrelser på lejlighed.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen