Friske meldinger fra pisterne

Jool 21/12 2014 09:13

Hej

Så er der folk på pisterne diverse steder i alperne, så en frisk vejr og piste rapport fra hvor du er vil være super.

God Jul

jool


har pakket tasken så smutter til sølden om et par dage, her er der sne og sol efter hvad jeg kunne se på webcam her til morgen

Kommentarer:
Der er i alt 17 svar i denne forumtråd.

Jool 28/12 2014 20:54

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Hej
Her sner der og det er meget koldt over minus 11 og det fyger så det er lidt træls, mine okley skibriller er noget opreklameret l...ret så nu er de gamle til 300 kr kommet på hjelmen, snupper gurgel imorgen selv om de lover minus 16

Hilsen Joel

Brian Lund 28/12 2014 22:34

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Det sner også i St Anton og de næste to dage står vejrudsigten på endnu mere sne!

Langt fra alle pister er åbne, men dem der er åbne er sneen generelt rigtig lækker! Dog er det svært at nyde det 100% da sne også betyder skyet vejr og tåge og det gør det lidt svært at se konturerne i sneen.

Udenfor pisten er det også meget forskelligt hvordan forholdene er, enkelte steder er der masser af pudder, andre steder kan man se græsset stikke igennem, primært på steder med meget vind eller længere nede er det knapt så godt. Vi har holdt os fra at tage en længere tur ud i offpisten på grund af vejret og det skiftende snedække! Men andre har vovet sig der ud, har snakket med flere.

Christian 09/01 2015 11:37

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Melding fra Ischgl; Igår var alle pisterne åben. I dag er der en del vind, så der er en del lukket! Lige nu befinder vi os på en restaurant næsten helt oppe (som de eneste...) og får et par øl imens vi kigger ud. Det er kun i dalen der er åben som sådan. Men sneforholdene er perfekte! Ingen problemer med sne her!

Mogens Steenholt 09/01 2015 19:55

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Hej med jer

en rigtig fin tråd som forhåbentlig kan køre sæsonen over...

Er lige kommet hjem fra Mayrhofen hvor der faldt 50 cm sne mellem jul og nytår.

Dette var også tiltrængt, da der i forvejen ikke var meget sne og mildt vejr.

Nu er stort set alle områder i Zillertal åbnede og forholdende er alt i alt glimrende i både Mayrhofen, Zell, Kaltenbach og selvfølgelig Hintertux. Kun den stejle Harakiri piste er lukket. Der er sne helt ned i dalen og vi kan så kun håbe at kulden og sneen for alvor bider sig fast i alperne.

Vejrudsigten lover et frisk drys på pisterne de næste dage.

Næste stop bliver Piztal i uge 7 og Mayrhofen i påsken...så skal jeg love at vende tilbage .

I ønskes alle nogle super oplevelser :)

Madmartigan 21/01 2015 07:40

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Er pt. i Annaberg i Dachstein West.

Her er der super vejr, men vi kunne godt snart bruge noget mere sne. Men det er som man kan forvente, når området ikke ligger så højt.

Jool 03/01 2015 09:23

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Hej
Vi er nu på vej hjem efter nogle dage i sølden, hvor vejret har mildt sagt været noget blandet, med blæst så områder har været lukket kulde over minus 17, dårlig sigt, snefald med fnug så store som thekopper samtidig med at solen skinnede, men også nogle dage her sidst i ferien hvor det bare var super lækkert at være ude, men alt i alt så er det mange år siden at jeg har lavet så mange alternative ting på en skiferie.

De som nu er eller tager til sølden vil komme til nogle pister som er perfekte.


nå vi snakker om at der må da snart være tid til at køre sydpå igen, her på vejen nordpå, jeg mangler stadig at gøre salzburgerland, så det bliver stedet hvis sne og temperaturer er rigtige

jool

Henrik 11/01 2015 18:41

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Kommer fra kort tur i alpbach ved zillertal.
Ok forhold frem til lørdag hvor termometret ramte vilde 16 grader...
Det meste er smeltet og der er virkeligt grønt mange steder og for første gang i min karriere så jeg myg på pisterne!

Der er vist stadig lunt og sne først sidst i næste uge.
Find et andet sted:0)

Henrik

Andreas 11/01 2015 22:03

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Jeg er igang med at kigge efter afbudsrejse med afgang fredag. Nogle der har gode snemeldinger fra syden? Italien/Østrig. Af hvad jeg kan se på diverse sider mangler Italien lidt sne?

Christian 12/01 2015 06:27

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Jeg er lige kommet hjem fra Ischgl, Østrig, hvor jeg har været i 4 hele dage. Der er super meget ane. I går kom det kraftigt snefald igen, så det må være en del hel ekstra i dag. Der kom i al fald meget dryssende ned i den tid jeg stod på ski i går.
Men de sidste 2 dage har der været problemer med stærk vind og plus grader, hvilket har gjort at en del pister var lukket og de resterende hurtigt blev puklet/opkørt, da folk jo var nødt til at køre på de samme piste. Men tjek vejr udsigten - for det eneste som Ischgl mangler pt er frost grader og mindre vind.

Christian 05/01 2015 22:58

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Kan vi så få nogle flere friske meldinger fra diverse ski områder ;)

Thomas Jensen 21/12 2014 20:26

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Hej

Tillykke m. Sölden - nok et af de bedste steder overhovedet i alperne i den her jul :)

vh
thomas

Madmartigan 22/12 2014 06:15

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Rigtig god tråd at starte.

Jeg glæder mig til at høre om Sølden, og specielt de nederste pister.

God Jul!!!

Jool 22/12 2014 08:56

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Hej Thomas og MadMartigan

Madmartigan efter hvad jeg kan se så er de pister som løber i bund lukket, selv om de på et tidspunkt blæser kunstsne på dem, så er de sidste 200-300 m altid "træls"

Thomas jeg havde regnet med at bruge et par dage over i salzburgland efter nytår, Bla. for at prøve den offpiste som du i en anden tråd beskrev, men jeg tror at jeg springer over, så kikker på et par andre steder på vej hjem, gerne nogle områder som passer i størrelsen til 1 eller 2 dage

Det ser ud til at der kommer sne torsdag og fredag, håber for alle at det bliver over hele alpeområdet, jeg tror der er mange som har glædet sig i flere måneder til at komme på ski, og lige nu er på vej i en dyb depression grundet snemangel

hilsen jool

Skitossen 22/12 2014 15:19

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Hej,

Vi tager selv til Sölden i uge 4, så omkring sne er vi ikke så bekymrede, da det nok skal komme inden da.

Vi er 4 gutter som hvert år tager afsted, men har aldrig tidligere været i Sölden. Kan i hjælpe med lidt info om byen, hvor er centrum i forhold til Gais og Giggi, og hvor skal vi søge lidt byliv ?
Svært at se på Google map, da byen er meget aflang, og ikke rigtig viser noget centrum.

Det meste vil vi nok finde på nogle af pistebarerne, men altid rart at være forberedt :-)

Er der et sted (som Moozerwirt/Hinterglemm) som vi bare MÅ besøge ??

mvh. Lasse

Brian Lund 25/12 2014 16:49

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Det ser jo lovende ud hvad der sker i de næste 3-4 dage fra nu!

Jeg smutter selv til St. Anton i morgen aften (ankomst lørdag morgen), men lige nu er der kun godt 1/3 af pisterne der er åbne... Heldigvis kommer der sne nu, for vi havde seriøst overvejet at pendle til Sölden eller noget andet i nærheden!

Kaj Schmidt 25/12 2014 21:58

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Canazei og Sella Ronda (begge retninger) er fino. Ingen natursne under ca 2000 moh, men pisterne er fine. Sneen er vist lige om hjørnet (lørdag 271214). God fornøjelse. V.h. Kaj

Jool 26/12 2014 08:27

Sv: Friske meldinger fra pisterne

Hej og godmorgen

det sner en lille smule og der er kommet en del sne indenfor de sidste timer her i sølden piste 8 og 7 var lukket (bundpister) men tror de snart åbner, havde forventet at der var flere folk på løjper kva den manglende sne andre steder, men måske dukker de op lørdag, vejrudsigten lover mere sne men det skulle der også i resten af Østrig. så er ferien redet for en masse glade skiløber, tjekker lig gurgel idag

hilsen jool

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen