Formstøbte støvler fra Steep & Deep

Henrik 20/11 2014 09:50

Er der nogle der har erfaring med formstøbte støvler fra Steep and Deep i Holte. Jeg har selv nogle såler derfra som jeg er godt tilfreds med. De har nogle formstøbte støvler som støbes helt fra bunden og ikke blot tilpasses foden fra en standart støvle. Jeg kan ikke huske hvad mærket hedder så jeg har ikke kunnet google noget om dem. Og deres hjemmeside den kan man jo ikke rigtig bruge til noget, med mindre man vil læste om de gode tilbud de har haft :-). Når men det er vel også vigtigere de serviserer deres kunder ene opdaterer deres hjemmeside.

Det er ikke Ficher vacum, de her har en tand dyrere endnu, omkring 6-7.000.

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Jens Vium 20/11 2014 19:58

Sv: Formstøbte støvler fra Steep & Deep

Steep & Deep er ikke en butik der baserer deres salg via internettet, men på grundlag af personlig vejledning til kunderne både hvad ski og støvler angår.
Ring til dem og få en snak om de muligheder der er for helt personlige støvler.
Men mon ikke dem du tænker på er dem der bliver lavet specielt til dig ved at der først bliver taget diverse mål af dine fødder, derefter udvælges en grundstøvle som sendes til Innsbruck for at blive tilpasset til de mål der bliver taget af dine fødder, når de kommer tilbage til Steep & Deep bruger de et par timer mere med dig, hvor støvlen fintunes til netop dig. Det tager ca. 10 dage totalt.

Frederik 20/11 2014 20:05

Sv: Formstøbte støvler fra Steep & Deep

Jeg tror du tænker på daleboot :) Såvidt jeg ved, er steep and deep den eneste forhandler i norden der har daleboot støvler.

/Frederik

Jens Vium 20/11 2014 20:08

Sv: Formstøbte støvler fra Steep & Deep

Der var navnet som Frederik skriver :-)

Henrik 21/11 2014 08:37

Sv: Formstøbte støvler fra Steep & Deep

Jo dalboot, det var det de hed. Tak for oplysningen. Jeg har skam været inde hos dem, men jeg kunne ikke huske navnet på støvlerne, det var derfor jeg ville se på deres hjemmeside om der stod noget om dem. Og enig så er det bedre at de giver god service end de har en god hjemmeside. Der var også fuld service på drengen da vi for 2 år siden fik lavede tilpassede såler. Så når mine støvler er udtjente så bliver det da sandsynligvis også der jeg køber næste støvle. Men jeg vil næsten sige at med deres hjemmeside så kan de nærmest lige så godt lade være med at have en hjemmeside. De kan blot oplyse om adresse kontaktoplysninger og åbningstider.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen