Flyve til Milano og køre til skisportssted

Julie 21/11 2007 15:46

Hej!
Jeg vil gerne benytte mig af Ryanairs billige flybilletter til Milano og fortsætte derfra i lejet bil til et godt og relativt stort skisportssted. Maks 4 timers kørsel derfra. Er der nogle, som har nogle foreslag til forskellige skisportssteder i den omkreds fra Milano?

Jeg ser frem til nogle svar :-)

Kommentarer:
Der er i alt 8 svar i denne forumtråd.

Carsten 24/11 2007 14:04

Sv: Flyve til Milano og køre til skisportssted

Pas lige på Ryanair's priser. Det kan godt være at det umiddelbart ser billigt ud ved første øjekast. MEN dertil kommer diverse skatter og afgifter plus tillæg for bagage, ski, støvler mm. som kan løbe op i en halv skiferie, hvis man ikke passer på. Læg dertil de transport-omkostninger til for at komme til Malmø plus at du med Ryanair ikke ankommer til Milano Malpensa men Bergamo som er længere væk.

Derudover står du med håret i postkassen hvis flyet er aflyst eller forsinket. Ryanair er iskolde! Jeg ville tage et andet selskab...

Med venlig hilsen
Piloten

Louise Pretzmann 27/12 2007 00:52

Sv: Flyve til Milano og køre til skisportssted

Hej!
Jeg har tænkt på at gøre det samme som Julie, så det er godt med nogle gode forslag til hvor man kan tage hen.
Men er der nogen der har gode forslag til transport til de forskellige skisportssteder? Det ville være nemmest hvis vi kan slippe for at skulle til at leje bil og evt. kunne tage en direkte bus.
Mvh. Louise

Maria Lyngby 21/11 2007 17:18

Sv: Flyve til Milano og køre til skisportssted

Hej Julie!

Jeg arbejder som guide i Livigno, og har gjort det de sidste 3 år. Det er et fantastisk sted ca. 3 timers kørsel fra Milano.

Der er 110km pister, 40km langrend og en af Europas største snowpark. Livigno er for alle, om man er familie der skal ned og hygge eller en folk unge der også gerne vil i byen.
Byen er toldfri, dvs. at det er super billigt at leve dernede og shoppe.

Du kan eksempelvis kigge ind på: www.ski-xtreme.dk, det er dem jeg arbejder for og de har nogle super gode lejligheder og masser af gode tilbud

D 21/11 2007 19:34

Sv: Flyve til Milano og køre til skisportssted

Sestriere/Sauze d'oulx er et super lækkert område cirka 2½ times kørsel fra lufthavnen. Der er 425 km pister og det hele hænger sammen, så man ikke skal ud og køre med skibus.

Sestriere er en relativt stor by uden den store charme, hvorimod Sauze d'oulx er en noget mindre men meget hyggeligere by. Jeg ville helt klart vælge at bo i Sauze d'oulx, men det kommer jo helt an på hvad du er til.

Maybritt 21/11 2007 20:20

Sv: Flyve til Milano og køre til skisportssted

Jeg vil helt klart anbefale dig Val Gardena - Selv Val Gardena. Der er næsten ingen danskere (ikke at jeg har noget imod mit eget folkefærd, men de der er så ikke i højsæson, hvor vi er der, og dermed ingen køer ved lifterne), den smukkeste bjergkæde jeg har oplevet. Vi har været meget heldige med vejret de sidste 3 år, vi har været der. Godt med sne og masser af sol.

DBH
Maybritt

Canazei 21/11 2007 20:26

Sv: Flyve til Milano og køre til skisportssted

Hvorfor ikke tag til Canazei. Et af verdens største ski sport steder. Her finder man pister til alle og sneen er altid go der. Plus at man kommer til et sted med masser af hygge, god mad og after ski. Canazei ligger omkring 330 km fra Milan.

Go ferie

Rasmus Jensen 22/11 2007 08:40

Sv: Flyve til Milano og køre til skisportssted

Hej

Der er mange muligheder, fløj selv til Pisa sidste år med Ryan Air og kørte op til Folgarida, og derfra besøgte vi bl.a. også Passo Tonale.

Du kan evt. bruge kortet her på siden, det giver i hvert fald hurtigt overblik over afstande/beliggenhed: http://skisport.dk/kort/italien/

Med al den sne der er kommet nu, og hvis I er lidt til offpiste så er Aosta-dalen og Gressoney nok et spændende sted.

Og så lige vedr. Ryan... Vi var to personer og havde bestilt 2 stk. bagage og 2 stk. winter-equipment (ski/boot/sticks). Men winter equipment (ski/boot/sticks) er ikke dækkende over det hele, det vil sige at i følge lufthavnsmedarbejderne i Pisa så manglede vi vouchers til skistøvlerne...

Så det er altså et stykke equipment hver. Vi havde heldigvis vores ski i én skipose og derfor kunne vi lige klemme støvler med som håndbagage. Ryan Air er en pengemaskine som ikke tjener det de tjener på billetterne andre steder.

Mvh Rasmus

Søren Vestergaard 22/11 2007 09:43

Sv: Flyve til Milano og køre til skisportssted

Hej

Jeg er helt enig med May Britt. Tag til en af de 3 byer i Val Gardena. Her er der 1200km at stå på - halvdelen uden at tage skiene af. Vil anbefale byen i midten -St. Cristina.

Jeg har selv vært der mange gange. Her er smukt og varieret skiterræn. Alle lifte er nye og supermoderne og så kan de bare det der med at præparere pister. Og så er der jo lige World Cup styrtløbspisten - Saslong - den er bare kanon især først på dagen
Drop Canazei, der dog også er en del af det terræn du har adgang til med et Super Dolomit skipas. Skiterrænet her er bløde røde og blå og mange danskere.
Søren

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen