Erfaringer Norefjell

Tanja Albæk Rasmussen 21/07 2016 23:13

Hej
Vi er en familien på 2 voksne, 3 teenagere og en på 9 + bedsteforældre, der sammen skal på skiferie i uge 7 2017. Vi overvejer Norefjell som destination. Vi har været på ski to gange før, så må nok fortsat kaldes begyndere... Bedsteforældre er til lidt langren og vi vil helst bo i hytte sammen med ski in / out.. Lad os høre om jeres erfaringer og råd.
Hilsen tanja

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Brian Lund 26/07 2016 15:55

Sv: Erfaringer Norefjell

Jeg var i Norefjell i februar!

Norefjell er et rigtigt fornuftigt område som har pister for næsten alle. De har en del blå eller nemme røde pister for begynderne men også lidt sværere røde og endda nogle ret stejle sorte for dem der er til det. Dog vil området måske hurtigt blive lidt småt for en øvet skiløber, specielt hvis ikke alle pister er åbne.

Der er hytter på bjerget og i dalen, men jeg vil nok anbefale at i bor oppe på bjerget! Fra stort set alle hytterne på bjerget har du meget kort til nærmeste lift eller pist, desuden går alle langrendsspor også der oppe.

I år har der i perioder været en del problemer med liften der fører op fra dalen, hvilket betyder i er nødt til at køre op i bil af en betalingsvej hvis i bor i dalen og liften er lukket. Desuden er "Ravnåsheisen" der fører op til det højeste punkt kendt for at være lukket hvis det blæser lidt for meget. Heldigvis var alt åbent da vi var der! :)

Der er desuden ikke ret mange folk i hverdagene, selv i uge 8 da jeg var der! I weekenderne kan der til gengæld godt være kø, specielt ved liften op fra dalen fra omkring middagstid (Nordmænd sover åbenbart længe om lørdagen)!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen