Danski og transport af douchebag skitaske

Nicolai 27/02 2016 09:04

Hej der ude.

Jeg skal på ski med Danski om et par uger, og jeg har købt en Douchebag skitaske til formålet. denne taske kan rumme mere end skiene, og jeg har derfor i sinde at pakke stave, støvler og hjelm ned også. I standardbetingelserne står der at det ikke er tilladt at pakke tøj sammen med skiudstyr. Så min plan skulle være helt fin, men nu er billetten lige kommet og på denne står der at tøj andet udstyr ikke må pakkes sammen med skiene. Det strider så mod standardbetingelserne?

Frygter at stå i lufthavnen og få at vide at min Douchebag ikke kan komme med, med mindre jeg fjerner stave, hjelm og støvler.

Er der nogen der har rejst med en Douchebag med alt udstyr og Danski med fly til Alpe d'Huez og ved om dette reelt er et problem?

Kommentarer:
Der er i alt 7 svar i denne forumtråd.

Kasper Fogh 27/02 2016 14:53

Sv: Danski og transport af douchebag skitaske

Hej! Jeg var I Alpe D'huez med Danski tidligere på sæsonen. Vi fløj med DAT. Jeg stod I kø ved siden af en med en Douchebag, med masser af udstyr i. Jeg lagde mærke til at hans bagage blev tjekket ind, uden bemærkninger/problemer.

Mvh. Kasper

Nicolai 27/02 2016 19:50

Sv: Danski og transport af douchebag skitaske

Hej Kasper.

Mange tak for svaret. Så tror jeg nu nok det går. Jeg pakker som normalt, og giver en tilbagemelding hvis det - mod forventning - blev et problem og jeg måtte pakke om.

Mvh

Nicolai

Max Kofoed 06/03 2016 19:14

Sv: Danski og transport af douchebag skitaske

Hej

Jeg har rejst flere gange med min "dobbelte" skitaske, herunder Alpe d'Huez med danski i uge 5. Desuden med easyjet sidste uge, SAS sidste år. Jeg har aldrig fået et løftet øjenbryn, selvom den har vejet 27 kg senest (pakke også skistøvler i tasken). De sætter bare en "heavy" mærkat på, når de konstaterer at der er betalt for skitransport, selvom den er tung. Hvis du pakker skistøvler i tasken, spørger jeg bare høfligt om de vil have støvlerne i en støvletaske for sig - svaret er at det spiller ingen rolle.

Bedste hilsner Max

Nicolai 06/03 2016 21:37

Sv: Danski og transport af douchebag skitaske

Hej Max.

Tak for det. Jeg har talt med Danski, der sagde at der ikke må være andet end ski i tasken. Det strider imod deres aktuelle standardbetingelser, der siger at skiudstyr er tilladt, men sådan tolkede de - ifølge deres Kundeservicecenter - det ikke.... Nå men jeg er overbevist om at flyselskabet er mindre krakilsk og mere serviceminded en rejsebureauet. Så det går nok:-) Nu glæder jeg mig bare til at komme afsted!

Endnu en gang tak for kommentaren.

Vh Nicolai

Max Kofoed 08/12 2016 19:23

Sv: Danski og transport af douchebag skitaske

Hej Nicolai

Nu skal jeg rejse med danski igen - hvordan gik din tur med den dobbelte skitaske? :-)

Mvh Max

Nicolai Sundgaard Happe 08/12 2016 22:15

Sv: Danski og transport af douchebag skitaske

Hej Max.

Det gik heldigvis fint. Der var ingen problemer flyselskabet. Bussen til skisportstedet var derimod ikke helt tunet til mængden af skitasker. Så et godt råd er at være ved bussen først.

Vh

Nicolai

Cykelmax 09/12 2016 16:37

Sv: Danski og transport af douchebag skitaske

Perfekt - jeg forsætter som hidtil :-)

God weekend
/Max

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen