Børn og nybegyndere i Mayrhofen??

Martin Lauridsen 19/11 2014 11:07

Skal høre forumets mening, og meget gerne egne erfaringer med at tage til Mayrhofen med børn 5 og 9 år nybegyndere, og en rusten letøvet (læs næsten nybegynder) hustru. Skulle have været til Flachau, men lejligheden glippede.

Mvh
Martin

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Jørgen R. 20/11 2014 18:27

Sv: Børn og nybegyndere i Mayrhofen??

Hej Martin,

Jeg er kommet en del i både Flachau og Mayrhofen, og jeg mener, at der er stor forskel på de 2 områder.
Flachau er super børne- og begyndervenligt. Et rigtig godt sted at lære at stå på ski. I Mayrhofen er der meget få brede blå begynderpister, hvorfor jeg vil fraråde nybegyndere at tage dertil. Det er et udmærket område, hvis man har lidt erfaring men ikke begyndervenligt.

Jørgen R.

Mogens Steenholt 20/11 2014 22:35

Sv: Børn og nybegyndere i Mayrhofen??

Jeg må sige, at jeg ikke er enig i Jørgen R´s vurdering- og jeg har også besøgte begge steder mange gange. Begge setder er fine til børn og nybegyndere.

Jeg har selv to børn på 9 og 6 år som har lært at stå på ski i netop Mayrhofen og området Ahorn er fortrinligt til børn og nybegyndere med flade, brede blå pister , skiskole og rullebånd. Der er desuden en fun-park hvor med sjove bakker til børnene og små T-lifter hvor det kan lære at køre heri.

På den anden side finder man Penken toppen og tager man til området Rastkogel med Finkenberg-liften er der et sandt eldorado af blå brede pister og områdets nyeste 6 stole-lift med visir og sædevarme. Her kan børnene uden problemer lære at stå på ski. De nærliggende områder Zell am Ziller og Kaltenbach er også gode områder til børn. Man skal blot ikke tage dem med ud til Hintertux, da der her er mange lange slæbelifte og mange krævende pister...

Vi lejer en ski-lejlighed ud privat ved Mayrhofen og vi har netop haft rigtig mange tilfredse børne-familier dernede- vi har ikke haft een eneste klage herpå.

I kan jo også læse 48 vurderinger af Mayrhofen- herunder børnevenlighed..

http://www.skisport.dk/oestrig/mayrhofen/din-mening/

De bedste skihilsner Mogens

Michael Larsen 19/11 2014 13:40

Sv: Børn og nybegyndere i Mayrhofen??

Hej

Mayerhofen er en del af Zillertal Arena - kæmpestort forbundet med gratis skibusser.
Hvorfor ikke bo i Zell am Ziller, lejlighed Jogglerhof, udbydes gennem SUNWEB til 3200 kr i uge 4 incl liftkort. Jogglerhof ligger lige ved siden af gondolen og liftkort giver så mulighed for at køre til Mayerhofen, Fügen, Kaltenbach mm.

mvh
Michael

Kvl 19/11 2014 14:04

Sv: Børn og nybegyndere i Mayrhofen??

Hej,

Hvad er dit spørgmål. Om der er blå pister eller legeland?

Martin Lauridsen 19/11 2014 14:06

Sv: Børn og nybegyndere i Mayrhofen??

Nu skal vi afsted i uge 7, er din lejlighed ledig der?
Der skal være plads til min. 6, gerne 7 pers.
Men du svarer faktisk ikke på mit spørgsmål Michael ;-) Hvad tænker du om området når man har ovennævnte flok med, er der for udfordrende for disse novicer.

Mvh
Martin

Martin Lauridsen 19/11 2014 14:10

Sv: Børn og nybegyndere i Mayrhofen??

@ KVL. Begge dele, er der begynder/børnevenligt. Er det svært at komme rundt som nybegynder uden hele tiden at bruge lift, og ja, blå pister frem for sorte.

Mvh
Martin

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen