Blivskiinstruktør.dk

Mike 21/12 2014 10:47

Hej..
Ville høre om jeres erfaringer med Blivskiinstruktør.dk.
Er det kun for de helt unge eller er der plads til en gammel rotte som mig?
Har kigget på trustpilot.dk og der ser det umiddelbart okay ud, dog synes jeg det er lidt mærkværdigt, at stort set alle dem som har skrevet der inde, kun har lavet den ene anmeldelse.
Håber jeg kan få lidt feedback.

Mvh Mike.

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Mike 28/12 2014 16:33

Sv: Blivskiinstruktør.dk

Hej Annsofie..

Tak for dit svar.

Når jeg ser på trustpilot.dk, så er alle også meget tilfredse og det lyder umiddelbart rigtig rigtig godt..!
Jeg vil ringe og snakke med Blivskiinstruktør.dk, det må være nr1.
Har du fået brugt din uddannelse efterfølgende?

Igen mange tak for svaret og glædelig bag jul.

Mvh Mike

Ann Sofie 22/12 2014 20:06

Sv: Blivskiinstruktør.dk

Hej Mike

Jeg var med blivskiinstruktør.dk/snowminds sidste år til sæson 13/14, og jeg kan kun tale godt om dem. Vi fik noget super godt forberedelsesmateriale inden afrejse, og hvis man kigger på forskellen mellem bestået/dumpet, havde vi væsentligt flere der bestod end hvad man tit ser på de andre anwärter-kurser (det østrigske navn for første trin af skilæreruddannelsen), og dette tror jeg i høj grad skyldtes alt informationen man får smidt efter sig inden afrejse, samt de praktiske forberedelsesdage man har på pisterne inden kurset egentligt starter. Og så er det selvfølgelig en kæmpe fordel at de giver jobgaranti til alle der består uddannelsen (selvom alle der dumpede også fik jobbet på mit hold!)samt at de sender gamle instruktører med som man i løbet af hele uddannelsen kan få hjælp og gode råd af, ud over at de 2 personer bag blivskiinstruktør, Christoffer og Ottar også selv er med. :)
Om det er mest for unge ved jeg ikke, jeg har hørt fra flere kolleger, der har været på de andre sbssv-kurser (sbssv er forbundet man tager uddannelsen hos) at hos dem var det meget mere blandet både aldersmæssigt og blandt nationaliteter. Men jeg vil sige at størstedelen af folk på mit hold havde lige afsluttet en gymnasial uddannelse da de tog med, men jeg er også sikker på at der er plads til alle på holdet!
Og jeg vil sige grunden til at folk der har anmeldt blivskiinstruktør på trustpilot kun har en enkelt eller 2 anmeldelser på bagen, er at efter endt uddannelse er blivskiinstruktør god til at opfordre til en anmeldelse, så mange af deres instruktører opretter sig derefter. :)
Og hvis du har flere spørgsmål vil jeg gerne forsøge at besvare dem så godt som muligt :)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen