Arrangere skitur for større gruppe

Christian 17/09 2014 00:37

Hej!

Har nogle herinde erfaring med, hvordan man griber det an at arrangere en skitur for en større gruppe, med alt hvad det indebærer fra transport til hytteleje og litkort?

Helt konkret vil jeg gerne stå for at arrangere en skitur for min uddannelsesinstitution.

Ville I prøve a alliere jer med et etableret rejseselskab, eller stå for det hele selv - med mulighed for at tjene en skilling?

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Mette 17/09 2014 08:18

Sv: Arrangere skitur for større gruppe

Hej Christian,

Når turen er for din uddannelsesinstitution, så ville jeg helt klart vælge at alliere mig med et rejseselskab.

Der er f.eks. Nortlander eller Ecart, der gør dette i stor stil. Normalt er der en fritur pr. 20 tilmeldte eller lignende, så du vil sandsynligvis kunne få din tur betalt.

Derudover har bureauerne guider på destinationerne, der afholder forskellige arrangementer, som det er min erfaring (efter mange ture med gymnasiet og universitetet, herunder en enkelt jeg selv arrangerede) at studerende gerne deltager i.

Ulempen ved at arrangere selv for en større gruppe du ikke nødvendigvis kender størrelsen på før ved tilmeldingsfristen er at sikre boliger til alle til den rigtige pris.

Hvis du allerede nu ved præcis hvor mange I bliver, så kan det selvfølgelig godt være det kan lade sig gøre, men jeg tror der er stor risiko for, at det ikke bliver en særlig afslappende tur for dig. Og det med at tjene en skilling på dine studiekammerater ved jeg heller ikke hvor populært vil være. Så hellere få den gratis tur uden at du "tager noget" direkte fra dine medstuderende.

Hilsen Mette

Pernille Hansen 17/09 2014 09:16

Sv: Arrangere skitur for større gruppe

Hej Christian
Jeg kan kun være enig med Mette.
Når jeg arrangerer ture for en større gruppe venner og bekendte, bruger jeg altid et rejsebureau.
Hvis vi er en mindre gruppe venner, der alle er sikre på at deltage, kan det være en fordel at arrangere selv - men det er et større arbejde at booke flybilletter, billeje, liftkort, lejligheder osv. Ikke at det er svært, men det tager tid.

Med et rejsebureau er du også sikret hjælp, når flyet er forsinket, der er snestorm, vejen er lukket, du ikke kan nå frem til at hente nøgler til tiden, du kommer til skade og skal på hospitalet, hotellet brænder osv.
Og nej, det sker ikke ret ofte, men når uheldet er ude, er der meget arbejde i at få løst problemerne

Christian 17/09 2014 21:23

Sv: Arrangere skitur for større gruppe

Hej Mette og Pernille!

Jeg tror I begge har ret - det vil nok være klogest at indhente nogle tilbud fra nogle rejseselskaber, og så se om jeg kan være heldig evt. selv at få en billig tur den vej igennem :)

Martin L Andersen 18/09 2014 09:25

Sv: Arrangere skitur for større gruppe

Hej Christian.

Jeg har selv stået i sammen situation som dig hvor jeg skulle stå for skituren for vores institution. Jeg har selv stået for turen op til Norge. Hemsedal, men de sidste par år har vi været i Livigno, hvor jeg har brugt Trierski. Det fungeret rigtigt godt, og de er gode til at finde nogle gode priser.Det er Lars jeg har snakket med. I år skulle vi have været i Avoriaz, men det blev dersværre ikke til noget p.g.a jobskift.

Held og lykke med planlægningen.

Vh.
Martin

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen