Alpe D'huez.....Pic Blanc

Lasse Jensen 01/12 2015 08:27

Er der nogen som kan fortælle om turen ned fra Pic Blanc?
Min kone kører rigtigt fint på ski, men hun stivner og kører ikke godt når pisten bliver sort, ikke så meget pga hældningen, men mere tanken om DEN SORTE piste!!!!
Vi dropper Tunnel, men overvejer bagsiden Sarenne, for at få muligheden for at opleve udsigten fra 3330meters højde.

Tak for jeres input

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Max Kofoed 03/12 2015 13:24

Sv: Alpe D'huez.....Pic Blanc

Jeg var på sæson i Alpe d'Huez i år, og talte en del med en af de lokale skiguider om netop Sarenne. Jeg kunne ikke forstå den kunne være sort - til det svarede han, at den var oprindelig sort, da den i gamle dage ikke blev prepereret - og egentlig burde være rød nu til dags.

I toppen ned fra Pic Blanc er der en del "trafik", men det er bare de første 200 meter, hvor folk også kører videre til tunnel mv. Der er desuden ofte vind på toppen, der kan være kold - så husk at pakke dig ind, inden du træder ud af liften. Så kan du åbne op når du er kommet ned i læ :-)

Den sidste del af Sarenne er transportpiste, og kræver en god base sne, for at der bliver ordentlig farbar, da temperaturen også er lavest nede i dalen.

Jeg vil helt klart anbefale at tage Sarenne først på dagen, da den bliver ret opkørt i løbet af skidagen - specielt ved høje snetemperaturer.

Bedste hilsner Max

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen