Action kamera til ski

Freeskieren 26/01 2017 19:08

Hejsa, jeg skal afsted på ski i uge 7 og leder efter et nyt action kamera. Jeg synes GoPro er for dyrt, så derfor leder jeg efter et billigere alternativ. Har i nogle anbefalinger? På forhånd tak :)

Kommentarer:
Der er i alt 10 svar i denne forumtråd.

Nikolaj Danielsen 27/01 2017 10:45

Sv: Action kamera til ski

Jeg følger lige med på en kigger her..
Rejser i uge 6, og mangler også noget action cam :-)
Jeg har kigget lidt på det der hedder Annox Gold Edition som man kan få for 799kr, og det har også nogle fine anmeldelser. Nogle kameraeksperter, som har nogle inputs?

Mathias 28/01 2017 21:48

Sv: Action kamera til ski

Fleggaard har tilbud på et actioncam til 249kr. Kender dog intet til kvaliteten.

Jens 27/02 2017 20:52

Sv: Action kamera til ski

http://undervandsweb.dk/produkt/excelvan-q8-4k-action-kamera-billigt-alternativ-til-gopro/

Excelvan er rigtig godt til prisen og der medfølger desuden en masse ekstra udstyr! Jeg er super tilfreds med mit - det kan præcis det samme som gopro!

ellers har jeg set et til 899 på samme hjemmeside, men det er måske lige billigt nok? :-)

Christian Andersen 31/01 2017 23:09

Sv: Action kamera til ski

Hej, Jeg har selv købt Garmin Virb XE på grund af muligheden for at få data (højde, fart, osv.) med på filmen. Det syntes jeg giver en god dimension til de film man laver om det så er løb, ski eller MTB.

Christian Andersen 31/01 2017 23:10

Sv: Action kamera til ski

Iøvrigt så brug GoPro og Garmin sammen Mounts, som nettet svømmer over af. Så det er ikke nødvendigt at købe originalt tilbehør.

Brian Lund 02/02 2017 10:27

Sv: Action kamera til ski

Mange af de andre har svært ved at følge med GoPro på billedkvaliteten, der er dog nogen der er der oppe men så er prisen også noget af det samme; de dyrere Sony modeller f.eks. eller Garmin virb XE ser også fornuftig ud (men ikke virb X). Man får langt hen ad vejen hvad man betaler for.

Men du kunne jo overveje at købe den billigere udgave af GoPro, f.eks. Hero 5 Session eller måske finde et brugt?

Der findes masser af Side-by-side sammenligningsvideoer på youtube, "MarkHawkCam" har lavet en hel del, f.eks. netop Garmin, Sony og GoPro. Prøv at søg lidt rundt der!

Astrid 13/12 2017 22:56

Sv: Action kamera til ski

Hej
Jeg overvejer kraftigt at købe et annox gold 2v , syntes anmeldelserne er gode på det. Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide hvordan lyden er på det når det er i det vand tætte hus? Jeg skal bruge mit til skiløb, jeg tænker at ligge musik på, men nogle gange vil det jo være fedt at kunne høre hvad folk siger ????
Er det okay med lyden? Og skal det være i kassen for at være ordentlig beskyttet?
Hvordan er lyden generalt uden hus på?

Håber på nogen har erfaring, og vil give svar

Mvh astrid

B.n Nollie 02/02 2017 17:16

Sv: Action kamera til ski

Jeg kan varmt anbefale ANNOX Gold Edition. Jeg har selv busted 2 GoPro Hero4 Silver, så tænkte jeg ville prøve et mere prisstærkt kamera.
Bruger selv kameraet på skiferien og når jeg surfer (begge GoPro's er mistede i vand :'( ).
Jeg blev klart overrasket over hvor fin kvalitet dette kamera filmer i, og brugervenligheden er også meget acceptabel. Straight ud af boxen synes jeg Annox Gold Edition er rigere på farver og har bedre kontrast. Videoerne fra dette kamera er også lettere at redigere i postproduction, fordi der skal ændres mindre på farverne for at få et mere cinematic look ;)

Allan Olesen 13/02 2017 11:02

Sv: Action kamera til ski

Jeg er vil også anbefale Annox som et godt alternativ til GoPro. Jeg har købt den der hedder Gold version 2 fra annox, da jeg ikke ville opfre endnu en formue på gopro. Jeg er posetiv overrasket over kvaliteten på den ! og overrasket over at der endda er dansk meny.
jeg har ikke haft muligheden for at have det med på ski endnu, men har haft det med ude og dykke og på mountain bike. og ja, kan ikke sige andet end at jeg vil anbefale det.

Thomas 15/01 2018 11:52

Sv: Action kamera til ski

Jeg har selv Annox-kameraet og havde det med på skiferie sammen med fire batterier - desværre holdt de kun til omkring 10-30 minutters video pga. kulden (-10 til -20 grader).

Jeg leder derfor efter kraftigere batterier. Nogen, der kender til nogle?

Jeg har ikke fået klippet min film sammen endnu, men jeg kan se, at man skal indstille lidt på lys etc., når man filmer i sne (og solen ikke skinner). Men billederne ser fine ud.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen