5-6 restpladser på Holstebro Skiklubs Januar tur

jens hejberg 21/11 2014 12:08

Hej til alle brugere. Vi har 5-6 restpladser på vore januar tur. Bussen kører fra Holstebro med opsamling ved Kolding, derfra direkte til Østrig. Ring evt. på 61200322 ved spørgsmål
mvh
Jens

6 dages skitur til Zillertal Østrig med 4 hele dage på ski
Skiklubben i Holstebro arrangerer næste år en 6 dages tur til Østrig. Turen går til Zell i Zillertal som er en af Østrigs hyggelige skidestinationer. Med liftkort til hele dalen tilbydes snesikre forhold og muligheder for at køre på alle slags pister.
Zell hvor vi bor er et stort område med 160 km pister af alle sværheds grader, og der er gratis transport til nabobyerne.
Vi rejser i uge 2 med afgang fredag d.09.01. og hjemkomst onsdag d. 14.01. Vi rejser i ****bus direkte til og fra Holstebro.
Vi har valgt Danski Rejser som samarbejdspartner til turen.

Turen er med morgenmad på ankomstdagen – halvpension alle dage og aftensmad på afrejsedagen. Liftkort Zillertaler Superskipas ( incl. Hintertux Gletcher). Vi bor på Gasthof Zellerstuben i Zell.
Vi har vores egen skilærer med, som vil tilbyde undervisning til gode og let øvede i løbet af turen. Nybegyndere vil vi anbefale at booke skiskole. Klubben og Danski vil hjælpe med at arrangere skiskole og skileje.

Prisen for rejsen til dette fantastiske arrangement er kun 4275 kr. (Børnerabat på liftkort) Kontingentet til skiklubben er inkluderet i prisen. Se www.holstebro-skiklub.dk/ for yderliggere aktiviteter

Du tilmelder dig ved at indbetale beløbet på konto nr. 7590-0001359556 snarest muligt. Husk at skrive navn ved tilmelding.

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

jens hejberg 26/11 2014 10:19

Sv: 5-6 restpladser på Holstebro Skiklubs Januar tur

Hej

Der er nu kun 3-4 pladser tilbage

mvh

Jens

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen